Det vi kan,
er vi måske de allerbedste til

Skovbo Hjort Advokater er et mindre, men højt specialiseret advokatfirma med kontor i Aarhus C. Vi yder rådgivning af høj kvalitet inden for:

sForsikrings- og
erstatningsret

sArkitekter og
ingeniører

sByggeri og anlæg
(entrepriseret)

sKøb og salg af
fast ejendom

sVirksomheds-
rådgivning

Juridisk faglighed kræver ikke altid slips

Vi har en seriøs, men mere ligefrem tilgang til vores arbejde end den traditionelle advokatbranche. Og så går vi aldrig på kompromis med vores juridiske faglighed.

Skovbo Hjort Advokater blev stiftet i 2003 af advokat Peter Skovbo. Han har tidligere været ansat som intern advokat i et forsikringsselskab og skabte dermed det solide grundlag for, at forsikringsselskaber lige siden har været vores primære klienter.

I 2008 blev Thomas Hjort partner, og virksomheden fik sit nuværende navn.

Kim Thusgaard har været hos Skovbo Hjort Advokater ad to omgange og indtrådte som partner i 2014.

Firmaet tæller også advokat Rasmus Lund Petersen og sekretær Rikke Foged.

Vi er drevet af et stærkt fagligt og personligt fællesskab og viljen til at skabe resultater for vores klienter. Resultater skabt på baggrund af høj faglighed, omkostningsbevidsthed og et mål om at være endnu bedre end vores konkurrenter.

Skovbo Hjort Advokater er et rart hus at komme i for både klienter og medarbejdere. Vi er seriøse, men uformelle og ligefremme og arbejder hver dag for at yde den tilgængelighed og fleksibilitet, som kun et mindre firma med en stærk faglighed kan tilbyde.

kontakt os

Skovbo Hjort Advokater

Europaplads 2, 7.

8000 Aarhus C